Short note: This website is in Beta - we are currently building everything up but you can already find the apps to download and participate! Thank you and stay safe!


Το σώμα των μυρμηγκιών διαιρείται σε τρία τμήματα (κεφάλι, θώρακας και κοιλιά). Επίσης, έχουν τρία ζεύγη ποδιών και κάποια από αυτά έχουν δύο ζεύγη φτερών. Υπάρχουν πάνω από 13,000 γνωστά είδη. Τα μυρμήγκια ζουν σε αποικίες, που χωρίζονται σε τρεις τάξεις, τα γόνιμα θηλυκά (βασίλισσες), τα γόνιμα αρσενικά και τους εργάτες.

gallery img01

gallery img02